Cloverfield

Kollade på denna film i kväll medans jag åt Pizza.
Jag och mamma delade på två olika pizzor. Vi delade på kebab pizza och Kolsva special.
Kolsva special är godast ever :o Love på den <3
Filmen heter Cloverfield. Den är filmad så genom en filmkamera. Som en person i filmen bär.
Den är sjukt spännade hade tydligen sett den men jag gillade den och kom inte i håg så mycket.
Kan rekomendera filmen :) På sista bilden är det monstret som kommer till staden. Äcklig...
++++
4 plus hade fått 5 plus om slutet varit bättre hade varit ett plus om den var bättre filmad men då hade det inte varit så där med egen filmkamera och så :)
Så här beskrivs filmen:

Det är utan tvekan årets största hajp. Monsterfilmen "Cloverfield" som alla viskat och undrat om. Inte utan anledning heller för förundransvärt lite har läckt ut om filmen. Förutom en trailer som fick de flesta av oss att komma i brallan av förväntan så har det mesta varit rena spekulationer. Vad är det för monster? Är det ens ett monster? Nå, nånting är det i alla fall som bestämmer sig för att gå bärsärkargång i New York.

Inledningen är stillsam. Sådär som i en berg-och-dalbana precis innan man störtas ner i en avgrund. Rob (Michael Stahl-David) ska ta sitt pick och pack och flytta till Japan (ironiskt nog Godzilla-land) och vännerna har samlats för en dundrande överraskningsfest. Där finns hans ex Beth (Odette Yustman), brorsan Jason (Mike Vogel), dennes tjej Lily (Jessica Lucas) och så hans bäste vän Hub (T.J Miller) som dokumenterar allt på kamera. Det dricks, det festas och en del intriger hinner skapas innan ni vet vad bestämmer sig för att göra entré. Och det är inte heller förrän då som filmen verkligen kommer igång. En jordbävning skakar marken och helt plötsligt kommer huvudet på frihetsgudinnan flygande. Så är kaoscirkusen igång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0